Search results for ''rumah jahit jihan husna''


Our Journey: mesin jahit brother

Assalamualaikum.. Selamat berhujung minggu.. cuti sekolah dah bermula.. yeay.. seronok betul budak2 sekolah. Sama juga dengan cikgu cikgi... Yang dah ...

OFFER!!! ~ Mesin Jahit Janome from EPAL

PROMOTION!!! Dapatkan diskaun harga sehingga 50% utk setiap pembelian Collection Sulaman yang anda inginkan apabila anda membeli sebarang mesin sulam ...

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": Pola Kurung Moden

ok laa post n3 kali ni cik sue nak ajak buat pola kurung moden.Sebelum puasa hari tu,ada yang minta buat tutorial ni tapi maaf laa ketika itu cik sue ...

Borang Daftar E-Kasih Jabatan Kebajikan Masyarakat Online ...

Saya ingin memohon bantuan ekasih untuk membuat rumah.saya menyewa rumah da masuk 10 tahun.sekarang saya suda mempunyai keluarga sendiri.saya memerlukan rumah untuk ...

Tempah Grill Rumah & Langsir Turquoise. yey!

Malam ni kami pergi tempah grill rumah. Actually weekend lepas, contractor dah datang dah amek ukuran pintu dan tingka untuk estimation kos. Malam ni kami ...

Classifieds: Wiring Aircond Plumbing Repair

Kontraktor Wiring Network Halim 154, Thu 28/May/2015 1:40pm Kami menyediakan perkhidmatan wiring network Cat5 Cat6 Membekal peralatan.. Mencari Pekerja Wiring dan Aircond

Classifieds: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal

Hati2 Dengan Penipu Personal Loan Bernama James (10) Nabilah Afiqah, Wed 13/May/2015 11:51am Sesiapa yang nak apply loan mohon bhati2 dgn pnipu personal loan bnma ...

Panduan Bekerja Di Rumah (Wahm, Sahm, Soho): Memulakan ...

husna said... assalamualaikum k.masayu..salam perkenalan saya dah beli buku jana rm dari rumah dengan semgt nak wat bisnes online bekerja dr rumah...sy dh ...

aku bukan bidadari: rumah baru aku dan suami ~rawang

ni Lar dapur rumah... satu bahagian yang dikira agak penting... walaupon namenye hanye dapor... dan tiade cabinet kitchen yang mewah... aku tetap tak suke ...

Kawasan Lynn Damya: Serikan Rumah Dengan Keunikan Seni ...

Kebanyakan set seni Khat Kufi ni dijadikan sebagai hadiah korporat dan hadiah-hadiah pada majlis perkahwinan. Memang sangat sesuai dengan keunikan dan ...


Klasifikasi Lalat

Klasifikasi Lalat

…l. Genus : Musca, Stomoxys, Phenisia, Sarchopaga, Fannia, dll. Spesies : Musca domestica, Stomoxy calcitrans, Phenesia sp, Sarchopaga sp, Fannia sp,dll Jenis Species dari Tiap-tiap Kelas Flies (Lalat) adalah Houseflies (lalat rumah, Musca domestica), Sandflies (lalat pasir, genus Phlebotomus), Tsetse flies (lalat tsetse, genus Glossina), Blackflies (lalat hitam, genus Simulium). 1. Genus Musca Genus musca adalah spesies yang sering terdapat di se…

Cara Facial sendiri di rumah

Manfaat Facial wajah

Manfaat Facial wajah Cara Facial sendiri dan Tips Facial di rumah Tidak cukup hanya dengan rutin membersihkan wajah dengan menggunakan pelembap Untuk perawatan wajah lebih intensif. Kita juga perlu Setidaknya sebulan sekali untuk melakukan perawatan facial agar wajah terbebas dari komedo, lemak atau kotoran yang masih tertinggal saat perawatan reguler. Facial mampu membersihkan dan merawat lebih mendalam sehingga tampilan wajah pun lebih segar, …

Macam macam bencana alam dan penyebabnya

penyebab bencana alam banjir

…pa Bumi Gempa bumi adalah goncangan yang mengguncang suatu daerah mulai dari yang tingkat rendah sampai tingkat tinggi yang membahayakan. Gempa dengan skala tinggi dapat membuat luluhlantak apa-apa yang ada di permukaan bumi. Rumah, gedung, menara, jalan, jembatan, taman, landmark, dan lain sebagainya bisa hancur rata dengan tanah jika terkena gempa bumi yang besar. Kebanyakan gempa bumi disebabkan dari pelepasan energi yang dihasilkan oleh tekan…

Pengertian Vas Bunga

Gambar Vas Bunga Minimalis

…nga menjadi Cantik, bahkan mereka akan saling mendukung. Keindahan bunga hias potong yang cantik secara alami berpadu dengan vas bunga yang anggun dan elegan adalah kombinasi yang bisa anda gunakan untuk menghiasi semua sudut rumah anda. Ruangan kantor yang mendapat sentuhan bunga sangat nyaman untuk digunakan sebagai working area yang bisa memunculkan semangat baru dalam berkarya. Pot Bunga adalah Tempat Bunga, bisa didalam rumah juga bisa dilua…

Pengertian Trypanosoma

Gambar bakteri Trypanosoma

… Membran bergelombang terdapat pada seluruh tubuh, mempunyai 1 flagella pada ujung anterior, kinetoplas letaknya lebih ke posterior dekat axonema, letak nukleus di tengah-tengah atau sentral. Bentuk ini terdapat di dalam tuan rumah perantara maupun sebenarnya. Trypanosoma masuk didalam tuan rumah perantara pada waktu mengisap darah sebagai makanannya. Di dalam tubuh manusia Trypanosoma hidup ekstra sellul¬≠er di dalam darah, limfe dan cairan otak….

Next Page »